0
0
0
s2sdefault

 

 

V I N S    P R A V I

 

Vins Pravi, és una empresa envasadora de vi que nasqué el 1964 de la mà del seu fundador, Josep Prat. Des de l’etiqueta d’empresa familiar, l’esforç personal, l’empenta i la qualitat humana, han fet possible que passats mes de 50 anys, segueixi envasant i distribuint els seus productes. En aquest camí, al llarg de les dècades, s’hi ha unit la creació de marques pròpies Gran Pravi, Vinya del Pont … , darrera les quals, hi ha vi de gran qualitat a un preu ajustat. Per a aquest propòsit, la innovació tecnològica va ha tingut un paper destacat. Des de les omplidores manuals, passant per les primers màquines d’omplir garrafes, fins les d’ injecció de gas nitrogen. Des de la pasteurització fins les darreres tècniques de microfiltració bacteriana del vi.

                                                                  

 

Tot  això,  ha  servit  per adequar els diferents productes a les necessitats dels  nostres  clients. La culminació d’aquest   esforç   perllongat   al  llarg   del   temps,  arribà  el  2004,  moment  que  Vins Pravi  s’adherí  a  la Denominació d’Origen Catalunya. Des d’aquest instant, una nova marca anomenada Heredad Condal, i de la mà i garantia de la D.O. Catalunya, inicià un viatge a través de les taules del país.

 

                                                           botellas

 

Des  de  la  humilitat,  la modèstia  i  l’esforç,  que  ha caracteritzat  l’empresa des dels seus origens, ens plau poder  presentar a  dia  d’avui  una família  de  productes  que s’estén des dels mes tradicionals vins  de taula fins als vins de Denominació d’Origen.

Per a nosaltres es un plaer i un honor formar part de la rica i històrica oferta vinícola d’aquest país.

 

 

                                 LogosPeu